WBS DECO ONLINE SHOP

WBS DECO ONLINE SHOP
. our homemade and handmade...products

SORRY WE'RE TEMPORARY CLOSED

SORRY  WE'RE TEMPORARY CLOSED
MOHON MAAF ...UNTUK SEMENTARA WAKTU INI KAMI HANYA MAMPU UNTUK MENGAMBIL TEMPAHAN RAKAN TERDEKAT...DAN TIADA PENGHANTARAN POS.

Sunday, January 2, 2011

IMBAS KEMBALI 2010.....

Assalamualaikum kepada semua pengujung,pelanggan tetap dan pelanggan semua yang di kasihi....terima kasih atas sokongan semua terhadap kami selama ini tanpa pelanggan semua siapalah kami...
Selamat tahun baru 2011 untuk semua semuga tahun ini memberi lebih keberkatan,di dunia dan akhirat ,mempertingkatkan amalan,di murahkan rezeki dan di beri kesihatan yang baik..

mohon maaf kerana terpaksa tutup tempahan sejak dari bulan oktober lagi kerana kesuntukkan masa untuk menyiapkan tempahan yang sedia ada malah sehingga ke hari ini kami masih lagi bertungkus lumus menyiapkan tempahan tahun..lepas...
namun bergitu dengan sukacitanya dan lafaz bismillah hari ini tempahan telah di buka semula pada tarikh hari ini 2 hb.jan.2011.

Mengimbas kembali kerja-kerja menyiapkan tempahan2 3 bulan yang lepas yang masih lagi belum siap sepenuhnya sehingga ke hari ini...
Biarlah gambar di bawah ini berbicara....
CUMA SEBAHAGIAN SAJA HASIL KERJA TANGAN CEK ABANG YG SEMPAT DI SNAP..

ATAS BUAI PUN JADI...SEBAHAGIAN DARI TEMPAHAN DAH TAK ADA TEMPAT NAK LETAK ..SEBELUM DI POS..
TEMPAHAN RAK BERTINGKAT YG PALING BANYAK SEMASA MUSIM CUTI INI SAHAJA..TELAH HAMPIR 10 UNIT...
ANTARA BANYAK-BANYAK ITEM TEMPAHAN YG BUAT DECAUPAGE PALING BANYAK IALAH COFFE BOX DAN PLAQUE...SERTA BERAD BOX CUMA YANG INI SAHAJA YANG SEMPAT DI SNAP SEBLM DI SERAHKAN KEPADA PELANGGAN..
RAK-RAK BERTINGKAT INI YANGMEMENUHI RUANG POARCH LUAR...MEMANG PENUH LE DGN MOTOR DAN BASIKAL LAGI...DAH MCM GUDANG DAH RUMAH NI..

ANTARA RAK BERODA YG DI TEMPAH PELANGGAN...

GAMBAR TEAKHIR INI ADALAH TEMPAHAN TERAKHIR YANG SEDANG DI SIAPKAN BADI SESI TAHUN 2010...TENGOK LE BANYAK LAGI YG BELUM SIAP SEPENUHNYA...ADA YG BELUM DI CAT LAGI...

apapun saya amat menghargai sokongan dari semua....terima kasih semua...

[Reply to comment] 0 comments:

Post a Comment

PEMBERITAHUAN


ASSALAMUALAIKUM....

kepada semua pelanggan yang dihormati dan di kasihi....sekali lagi kami memohon maaf kerana MULAI 1HB .MARCH.. 2011..KAMI HANYA BERKESEMPATAN MENJUAL PRODUK HASIL TANGAN KAMI DENGAN MENJUAL "READY STOK SAHAJA"..TIDAK LAGI DAPAT MEMENUHI TEMPAHAN MENGIKUT PERMINTAAN PELANGGAN .

kedai WBS DECO mulai sekarang tidak lagi mengambil tempahan mengikut permintaan para pelanggan,kami cuma sempat menjual ready stok sahaja...harap maaf..


DENGAN ITU BESAR HARAPAN SAYA AGAR PARA PELANGGAN YANG DI KASIHI DAPAT MENGIKUTI PERKEMBANGAN TERKINI MENGENAI PRODUK READY STOK KAMI DARI MASA KE SEMASA DI SINI..


Mohon maaf di atas sebarang kesulitan...sekian terima kasih..

BERMINAT DENGAN APA YANG DI JUAL DI SINI SILA ISI BORANG/FORM DI BAWAH

post terkini

TERIMA KASIH SUDI BERKUNJUNG

SPEEDCOUNTER.NET - free counter!
Contact Form

Name*
Email*
Website
Subject*
Message*
Powered byEMF HTML Forms