WBS DECO ONLINE SHOP

WBS DECO ONLINE SHOP
. our homemade and handmade...products

SORRY WE'RE TEMPORARY CLOSED

SORRY  WE'RE TEMPORARY CLOSED
MOHON MAAF ...UNTUK SEMENTARA WAKTU INI KAMI HANYA MAMPU UNTUK MENGAMBIL TEMPAHAN RAKAN TERDEKAT...DAN TIADA PENGHANTARAN POS.

Friday, December 24, 2010

STOR KELENGKAPAN KEBUN..

Seperti yang saya nyatakan dahulu cek abang saya ada juga membuat kerja sampingan lain selain dari membuat rak-rak untuk di jual di WBS DECO ONLINE SHOP kami....

cek abang saya ada juga mengambil tempahan membuat barang2 dari besi juga...contoh buat awning,gerai beroda(gerai burger,gerai nasi lemak dan stor bergerak..)
juga membuat wiring, dan...semua yg berkaitan dengan kemahiran...dalam masa yang sama sesekali akan pergi mengajar sebagai kerja sampingan yang tidak berkala...

kerana itu kami mengambil sedikit masa untuk menyiapkan semua tempahan kerana semua kerja cek abang saya lakukan sendirian dengan pertolongan serba sedikit dari  semua anak2 dan saya .

SEWAKTU DALAM PEMBIKINAN STOR BERGERAK...TEMPAHAN DARI DATUK MAD SOM HENDAK LETAK GARDEN TOOLS MILIKNYA...
STOR YG TELAH SIAP (BAHAGIAN BELAKANG) SEPENUHNYA TAK SEMPAT HENDAK AMBIL BAHAGIAN HADAPAN YG BERPINTU....STOR INI TELAH DI HANTAR KEPADA PEMIILIKNYA MENGGUNAKAN LORI KAWAN YG DI SEWA..

[Reply to comment] 0 comments:

Post a Comment

PEMBERITAHUAN


ASSALAMUALAIKUM....

kepada semua pelanggan yang dihormati dan di kasihi....sekali lagi kami memohon maaf kerana MULAI 1HB .MARCH.. 2011..KAMI HANYA BERKESEMPATAN MENJUAL PRODUK HASIL TANGAN KAMI DENGAN MENJUAL "READY STOK SAHAJA"..TIDAK LAGI DAPAT MEMENUHI TEMPAHAN MENGIKUT PERMINTAAN PELANGGAN .

kedai WBS DECO mulai sekarang tidak lagi mengambil tempahan mengikut permintaan para pelanggan,kami cuma sempat menjual ready stok sahaja...harap maaf..


DENGAN ITU BESAR HARAPAN SAYA AGAR PARA PELANGGAN YANG DI KASIHI DAPAT MENGIKUTI PERKEMBANGAN TERKINI MENGENAI PRODUK READY STOK KAMI DARI MASA KE SEMASA DI SINI..


Mohon maaf di atas sebarang kesulitan...sekian terima kasih..

BERMINAT DENGAN APA YANG DI JUAL DI SINI SILA ISI BORANG/FORM DI BAWAH

post terkini

TERIMA KASIH SUDI BERKUNJUNG

SPEEDCOUNTER.NET - free counter!
Contact Form

Name*
Email*
Website
Subject*
Message*
Powered byEMF HTML Forms