WBS DECO ONLINE SHOP

WBS DECO ONLINE SHOP
. our homemade and handmade...products

SORRY WE'RE TEMPORARY CLOSED

SORRY WE'RE TEMPORARY CLOSED
MOHON MAAF ...UNTUK SEMENTARA WAKTU INI KAMI HANYA MAMPU UNTUK MENGAMBIL TEMPAHAN RAKAN TERDEKAT...DAN TIADA PENGHANTARAN POS.

Thursday, November 4, 2010

TEMPAHAN PELANGGAN LAGI...


Ini tempahan dari dsal di terengganu...sedang hendak membungkus le ni harap sampai dengan selamatnya barang telah di pos pada hari selasa yang lalu...(psst....sal sementara tunggu sampai boleh le skodeg kt sini dulu..

yang ni pula rak tempahan har..di pahang juga di pos hari yang sama..semuga sampai dgn selamatnya....
Yang ini pula rita di pj punya...di pos hari ini...
rak sha parin pun di pos hari ini tetapi terlampau sibuk menbungkus saya keluar sekejap tengok abang dah bungkus jadi tak sempat le snap gambar sory yea sha...

TERIMA KASIH KEPADA SEMUA PELANGGAN KERANA SABAR MENUNGGU SEMUGA RAK SAMPAI DENGAN SELAMATNYA...DAN DENGAN INI RAK2 DI ATAS ADALAH RAK2 YANG BESAR DAN TERAKHIR SAYA BUAT PENGHANTARAN POS...SELEPAS NI SEMUA RAK-RAK YANG BESAR TERPAKSA DI PICK-UP SENDIRI OLEH PELANGGAN...
SAYA CUMA MENGEPOS RAK-RAK DAN BARANG2 YG KECIL SAHAJA...SEPERTI COFFEE,BOX,BREAD BOX,PALSTIC BOX,RAK SETINGKAT WR-01 DAN WR-03 SAHAJA...

3 comments:

 1. salam kak ina
  chemp nak tempah yg design mcm pic no2 tuh..
  tapi nak kecik saja..nak letak Botol McCormick
  sy nak 2 level jer..setiap level tuh boleh muatkan 10 botol..blh tak?
  nanti akak bgtaw chemp brape rm yer..
  tq kak

  ReplyDelete
 2. wlklsm cemp...

  he..he.. btl mc cormick apa dia yang ooii kalau blh cemp bagi ukuran...sng nk bt...
  tapi order utk thn ni dh close thn dpn yea..dik

  ReplyDelete
 3. salam kak
  ok kak..nanti chemp bg ukuran..ala..mc cormick tuh botol english herba, oregano, pasley, rosemary..yg warna ijau tuh..ok..dah tutup ker?
  waaaaaaaaaaa..x perlah thn depan pon ok ajer..asal dapat..nanti chemp msg akak ukuran tinggi & lebar chemp nak..tpi nak design pic no 2 yer kak..tq

  ReplyDelete

PEMBERITAHUAN


ASSALAMUALAIKUM....

kepada semua pelanggan yang dihormati dan di kasihi....sekali lagi kami memohon maaf kerana MULAI 1HB .MARCH.. 2011..KAMI HANYA BERKESEMPATAN MENJUAL PRODUK HASIL TANGAN KAMI DENGAN MENJUAL "READY STOK SAHAJA"..TIDAK LAGI DAPAT MEMENUHI TEMPAHAN MENGIKUT PERMINTAAN PELANGGAN .

kedai WBS DECO mulai sekarang tidak lagi mengambil tempahan mengikut permintaan para pelanggan,kami cuma sempat menjual ready stok sahaja...harap maaf..


DENGAN ITU BESAR HARAPAN SAYA AGAR PARA PELANGGAN YANG DI KASIHI DAPAT MENGIKUTI PERKEMBANGAN TERKINI MENGENAI PRODUK READY STOK KAMI DARI MASA KE SEMASA DI SINI..


Mohon maaf di atas sebarang kesulitan...sekian terima kasih..

BERMINAT DENGAN APA YANG DI JUAL DI SINI SILA ISI BORANG/FORM DI BAWAH

post terkini

TERIMA KASIH SUDI BERKUNJUNG

SPEEDCOUNTER.NET - free counter!
Contact Form

Name*
Email*
Website
Subject*
Message*
Powered byEMF HTML Forms