WBS DECO ONLINE SHOP

WBS DECO ONLINE SHOP
. our homemade and handmade...products

SORRY WE'RE TEMPORARY CLOSED

SORRY  WE'RE TEMPORARY CLOSED
MOHON MAAF ...UNTUK SEMENTARA WAKTU INI KAMI HANYA MAMPU UNTUK MENGAMBIL TEMPAHAN RAKAN TERDEKAT...DAN TIADA PENGHANTARAN POS.

Tuesday, August 17, 2010

TEMPAHAN PELANGGAN


INI ADALAH TEMPAHAN MENGIKUT CITARSA SENDIRI...KAMI CUMA MEMBUAT BERDASARKAN GAMBAR YANG DI BERI ADA JUGA YANG IKUT CONTOH DI MAJALAH DAN BUKU...SEMUGA PELAGGAN BERPUAS HATI ..KAMI MEMCUBA SEADANYA MEREALISASIKAN IMPIAN PELANGGAN..
KALAU TIDAK SILAP SAYA INI DI PANGGIL PELMET YANG LETAK ATS REL LANGSIR..TEMPAHAN DARI KAK ANI..UTK DI LERTAKKAN DI ATS PINTU SLIDING DOOR...ATS PALMET KAK ANI HENDAK LUKIS FA...SAYA SUDAH TENGOK LUKISAN FA KAK ANI...CANTIK DAN SWEET JE..

[Reply to comment] 0 comments:

Post a Comment

PEMBERITAHUAN


ASSALAMUALAIKUM....

kepada semua pelanggan yang dihormati dan di kasihi....sekali lagi kami memohon maaf kerana MULAI 1HB .MARCH.. 2011..KAMI HANYA BERKESEMPATAN MENJUAL PRODUK HASIL TANGAN KAMI DENGAN MENJUAL "READY STOK SAHAJA"..TIDAK LAGI DAPAT MEMENUHI TEMPAHAN MENGIKUT PERMINTAAN PELANGGAN .

kedai WBS DECO mulai sekarang tidak lagi mengambil tempahan mengikut permintaan para pelanggan,kami cuma sempat menjual ready stok sahaja...harap maaf..


DENGAN ITU BESAR HARAPAN SAYA AGAR PARA PELANGGAN YANG DI KASIHI DAPAT MENGIKUTI PERKEMBANGAN TERKINI MENGENAI PRODUK READY STOK KAMI DARI MASA KE SEMASA DI SINI..


Mohon maaf di atas sebarang kesulitan...sekian terima kasih..

BERMINAT DENGAN APA YANG DI JUAL DI SINI SILA ISI BORANG/FORM DI BAWAH

post terkini

TERIMA KASIH SUDI BERKUNJUNG

SPEEDCOUNTER.NET - free counter!
Contact Form

Name*
Email*
Website
Subject*
Message*
Powered byEMF HTML Forms