WBS DECO ONLINE SHOP

WBS DECO ONLINE SHOP
. our homemade and handmade...products

SORRY WE'RE TEMPORARY CLOSED

SORRY  WE'RE TEMPORARY CLOSED
MOHON MAAF ...UNTUK SEMENTARA WAKTU INI KAMI HANYA MAMPU UNTUK MENGAMBIL TEMPAHAN RAKAN TERDEKAT...DAN TIADA PENGHANTARAN POS.

Tuesday, July 6, 2010

DEMAM BIRDHOUSE...DAN BERITA PENTING...

Salam semua...
Sekarang ini orang sibuk demam bola tapi kami kena demam birdhouse....Alhandulillah sejak di publishkan tempohari tempahan pelanggan untuk  bird house amat menggalakkan...ada sebahagiannya telah di hantar...dan ini yang tempahan terbaharu....

Bird house ini besar yea...hargapun berpatutan...bagi yang masih ingin menempah tempahan masih di buka...kerana hari pertama bulan ramadhan saya dan cek abang sudah tidak akan mengambil sebarang tempahan dari hasil produk kami...dan tempahan akan di buka semula selepas 10 syawal..

Ramai yang masih bertanya-tanya bird house besar ke kak...walaupun saya sudah beri saiznya....cuba le tengok model cilik saya ni dengan bird house ....macammana dah bole banyangkan..saiznya...bagi pelanggan seperti dee dan kak nani agaknya dah tak musykil sebab telah menerima tempahan mereka..terima kasih banyak kepada mereka yang membuat tambahan tempahan....

Untuk lebih pasti lagi pada sesiapa yang pernah tengok tong ini di IKEA medium saiz...birdhouse tu lebih kurang le saiznya..

1 comment:

PEMBERITAHUAN


ASSALAMUALAIKUM....

kepada semua pelanggan yang dihormati dan di kasihi....sekali lagi kami memohon maaf kerana MULAI 1HB .MARCH.. 2011..KAMI HANYA BERKESEMPATAN MENJUAL PRODUK HASIL TANGAN KAMI DENGAN MENJUAL "READY STOK SAHAJA"..TIDAK LAGI DAPAT MEMENUHI TEMPAHAN MENGIKUT PERMINTAAN PELANGGAN .

kedai WBS DECO mulai sekarang tidak lagi mengambil tempahan mengikut permintaan para pelanggan,kami cuma sempat menjual ready stok sahaja...harap maaf..


DENGAN ITU BESAR HARAPAN SAYA AGAR PARA PELANGGAN YANG DI KASIHI DAPAT MENGIKUTI PERKEMBANGAN TERKINI MENGENAI PRODUK READY STOK KAMI DARI MASA KE SEMASA DI SINI..


Mohon maaf di atas sebarang kesulitan...sekian terima kasih..

BERMINAT DENGAN APA YANG DI JUAL DI SINI SILA ISI BORANG/FORM DI BAWAH

post terkini

TERIMA KASIH SUDI BERKUNJUNG

SPEEDCOUNTER.NET - free counter!
Contact Form

Name*
Email*
Website
Subject*
Message*
Powered byEMF HTML Forms