WBS DECO ONLINE SHOP

WBS DECO ONLINE SHOP
. our homemade and handmade...products

SORRY WE'RE TEMPORARY CLOSED

SORRY  WE'RE TEMPORARY CLOSED
MOHON MAAF ...UNTUK SEMENTARA WAKTU INI KAMI HANYA MAMPU UNTUK MENGAMBIL TEMPAHAN RAKAN TERDEKAT...DAN TIADA PENGHANTARAN POS.

Tuesday, May 4, 2010

SALAM SEMUA..

SALAM SEMUA PELANGGAN YG DI KASIHI....
MOHON MAAF SEBAB HARI INI SAYA TIDAK DAPAT BERBUAL DALAM TALIAN TELEPON KERANA RASA SAKIT GIGI YANG BELUM HILANG SELEPAS DI CABUT GIGINYA...

TERUTAMA PADA RITA, MARSYA, YATI, SURAYA, ROSLEEN  DAN KAK SITI MARIAM KERANA SAYA BERJANJI UNTUK POS BARANG HARI INI TETAPI KEADAAN KESAKITAN SAYA YANG TIDAK MENGIZINKAN SAYA UNTUK MEMBUAT PENGHANTARAN BARANG HARI INI........
INSYAALLAH ESOK SAYA AKAN CUBA MENGEPOSKAN BARANG2 ANDA SEMUA...DOA2KAMN SAYA SEMBUH SEPERTI BIASA....
INSYAALLAH.............

1 comment:

  1. Salam INA...
    siannye..cabut gigi ek..mmg la x selesa dan sakit lg tu kan..nak makan x boleh..sabar la ye..nti dah baik ok la..dr tanggung sakit kalau x cabut...semoga ina cepat sembuh dan boleh melakukan tugasan harian dgn baik nti ye..

    Jadi ke dtg sini bulan ni?...ermm

    ReplyDelete

PEMBERITAHUAN


ASSALAMUALAIKUM....

kepada semua pelanggan yang dihormati dan di kasihi....sekali lagi kami memohon maaf kerana MULAI 1HB .MARCH.. 2011..KAMI HANYA BERKESEMPATAN MENJUAL PRODUK HASIL TANGAN KAMI DENGAN MENJUAL "READY STOK SAHAJA"..TIDAK LAGI DAPAT MEMENUHI TEMPAHAN MENGIKUT PERMINTAAN PELANGGAN .

kedai WBS DECO mulai sekarang tidak lagi mengambil tempahan mengikut permintaan para pelanggan,kami cuma sempat menjual ready stok sahaja...harap maaf..


DENGAN ITU BESAR HARAPAN SAYA AGAR PARA PELANGGAN YANG DI KASIHI DAPAT MENGIKUTI PERKEMBANGAN TERKINI MENGENAI PRODUK READY STOK KAMI DARI MASA KE SEMASA DI SINI..


Mohon maaf di atas sebarang kesulitan...sekian terima kasih..

BERMINAT DENGAN APA YANG DI JUAL DI SINI SILA ISI BORANG/FORM DI BAWAH

post terkini

TERIMA KASIH SUDI BERKUNJUNG

SPEEDCOUNTER.NET - free counter!
Contact Form

Name*
Email*
Website
Subject*
Message*
Powered byEMF HTML Forms