WBS DECO ONLINE SHOP

WBS DECO ONLINE SHOP
. our homemade and handmade...products

SORRY WE'RE TEMPORARY CLOSED

SORRY  WE'RE TEMPORARY CLOSED
MOHON MAAF ...UNTUK SEMENTARA WAKTU INI KAMI HANYA MAMPU UNTUK MENGAMBIL TEMPAHAN RAKAN TERDEKAT...DAN TIADA PENGHANTARAN POS.

Thursday, April 15, 2010

GELOMBANG KETIGA.........

SALAM SEMUA YANGG DI KASIHI...
geombang ke 3 adalah egg house..alhamdulillah banyak tempahan small and giant egg n spices house kepada pelanggan yang group peertama yg ternanti-nanti tempahan siap di sini saya khabarkan berita gembira egg house giant/small sedang dalam proses mengecat...proses mengecat agak cerewet terpaksa mengecat berkali-kali dan di jemur sudah kering cat lagi..hingga ke 4 kali lapisan.


 

Insyaallah proses penghantaran akan bermula minggu hadapan kepada pelanggan yg menanti-nanti saya khabarkan di sini saya akan mulakan penghantaran minggu hadapan setelah pembayaran di buat bagi pelanggan yang ingin menangguhkan pembayaran sehingga hujung bulan (gaji) bolehlah sms memberitahu saya terlebih dahulu tidak mengapa saya memahami....sama-sama kita berpegang kepada janji sesama islam saya memang tidak mengambil sebarang deposit untuk tempahan..
Terima Kasih atas sokongan anda semua...hanya Allah sahaja yang membalasnya...

 

[Reply to comment] 0 comments:

Post a Comment

PEMBERITAHUAN


ASSALAMUALAIKUM....

kepada semua pelanggan yang dihormati dan di kasihi....sekali lagi kami memohon maaf kerana MULAI 1HB .MARCH.. 2011..KAMI HANYA BERKESEMPATAN MENJUAL PRODUK HASIL TANGAN KAMI DENGAN MENJUAL "READY STOK SAHAJA"..TIDAK LAGI DAPAT MEMENUHI TEMPAHAN MENGIKUT PERMINTAAN PELANGGAN .

kedai WBS DECO mulai sekarang tidak lagi mengambil tempahan mengikut permintaan para pelanggan,kami cuma sempat menjual ready stok sahaja...harap maaf..


DENGAN ITU BESAR HARAPAN SAYA AGAR PARA PELANGGAN YANG DI KASIHI DAPAT MENGIKUTI PERKEMBANGAN TERKINI MENGENAI PRODUK READY STOK KAMI DARI MASA KE SEMASA DI SINI..


Mohon maaf di atas sebarang kesulitan...sekian terima kasih..

BERMINAT DENGAN APA YANG DI JUAL DI SINI SILA ISI BORANG/FORM DI BAWAH

post terkini

TERIMA KASIH SUDI BERKUNJUNG

SPEEDCOUNTER.NET - free counter!
Contact Form

Name*
Email*
Website
Subject*
Message*
Powered byEMF HTML Forms